Vineri, asa cum am postat si pe Facebook, am avut intalnire cu domnul Thor, pentru cel de-al treilea film din trilogie, Thor: Ragnarok.

Stiti ca sunt pasionata de Universul Marvel si ca personajul meu preferat e Captain America, insa personajul lui Thor (Chris Hemsworth) mi-a placut foarte, foarte mult in scenariul Ragnarok. Mult mai increzator in fortele proprii, maturizat, super funny si extraordinar de chipes (mai ales cu noul look), mi se pare ca in filmul asta Thor a capatat o identitate mult mai umana, care il testeaza pe mai multe niveluri emotionale. Ca prieten, frate, fiu, conducator.

Eu l-am vazut la IMAX, in AFI, iar efectele au fost excelente! M-am bucurat de fiecare moment din film si da, am ramas pana la final sa prind ultimele faze “de dupa cast”. Ah, si da, muzica, decorul si misto-urile m-au dus cu gandul la Guardians of the Galaxy si veti vedea si voi exact de ce. 🙂

Cu ocazia asta las si asta aici.

It’s true

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth) on

Poate primele 2 filme din serie nu au “rupt gura targului”, insa asta mi s-a parut mult mai bun din punct de vedere actiune, replici si efecte.

Urmatorul pe lista e Black Panther, in februarie.

Va las trailerul de la Ragnarok si fuguta la cinema!