Sandra Georgescu's Blog

S-a deschis Cafeneaua Bloggerilor – RSS Pub

163322_556593754353370_1921434389_nAseara, la invitatia lui Victor si a lui Bogdan am fost sa vedem si noi cum e cu acea Cafenea a Bloggerilor despre care s-a tot vorbit prin online in ultimul timp.

Este o initiativa foarte interesanta care poarta numele de RSS Pub (numele mi s-a parut foarte inspirat) la feed-ul careia sunt asteptati sa se aboneze atat bloggeri (de-ai casei), cat si alti oameni care vor sa asculte muzica buna (Bogdan e boss-ul la muzici, asa ca veti auzi numai chestii misto) si sa stea la povesti :).

Noi ne-am simtit tare bine aseara si vrem sa le multumim lui Victor si lui Bogdan pentru ospitalitate si celor de la PowerLaptop.Ro pentru cooler-ele dragute pe care le-am primit :).

Ah, era sa uit… RSS Pub il gasiti pe Popa Nan, nr.3, in apropiere de Foisorul de Foc (RATB in zona, 70, 79 si 92), si chiar va recomand cu caldura sa dati o tura pe acolo :).

Categories: Events

Street Heroes – Cool As Ice » « Cine mai cumpara tonuri de apel prin SMS?

7 Comments

  1. Oare ma primeste Victor, dupa ce ne-am ciondanit in urma cu 3-4 ani?:)

  2. nu vreau sa para vreo “observatie inteligenta” sau ceva spus pe un ton de superioritate, de-asta te rog sa nu aprobi comentariul, doar ca hyperlinkul celor cu laptopuri duce spre http://www.powelaptop.ro, cu un r mai putin decat trebuia:))

  3. Vreau sa vin si eu sa vad cafeneaua, mi se pare interesanta ideea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Copyright © 2018 Sandra Georgescu's Blog

Theme by Anders NorenUp ↑