images

Nu stiam cat de dureros e sa-ti vina mintea la cap sau la… dinti :)

imagesDupa o zi pe drumuri, m-am retras franta de oboseala sa dorm putin pentru ca ma asteapta o noapte lunga (sunt in plina sesiune si invatatul meu este mai eficient noaptea de vreo 3 ani incoace :D).

Astazi am rontait niste covrigi cu mac si la un moment dat am simtit gingia de sus inflamata. Am crezut ca vreo samanta intrusa de mac s-a strecurat intre gingie si masea si acasa am inceput misiunea de capturare. Nu era nimic. Gingia se tot umfla, in schimb, in dureri oribile.

M-am trezit acum 20 de minute si dupa 3 ore de somn, in gura s-a nascut un monstru. Ia, nu mai radeti de necazul omului! :) M-am panicat putin dar unde sa gasesti stomatolog intr-un oras de provincie si la 10 seara? Am intrebat-o pe mama ce poate fi si cum intotdeauna mama stie ce se intampla cu puiul ei a exclamat: “Mami, iti vine mintea la cap! Iti apare maseaua de minte”.

Eu stiam ca asta apare dupa 20 de ani, dar cu dureri atat de mari? Partea proasta e ca nu mai pot vorbi, inghiti au orice altceva din cauza durerii. Imi puteti recomanda vreun leac, ceva, ca si la dentinst daca ma duc, nu cred ca are ce sa-mi faca? Si ma doareeee! :(

Culmea studentiei. Sa-ti iasa maseaua de minte in toiul sesiunii si cu licenta pe cap. Totusi, raman la parerea ca mintea mi-a venit doar la dinti, caci mai e mult pana departe :D.

sursa foto

sandrafcd

Social Media & PR Lover, Music Addict, Soccer & Automotive Fan - Social Media Specialist @2active PR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>