Miami… stiti locul ala mereu insorit, cu palmieri, iaht-uri, masini sport, gangstas si gagici misto sumar imbracate? Eh, cam asa stiam eu ca arata Miami de la TV si de pe net. Si pentru ca am o pasiune nemarginita pentru locurile insorite cu palmieri si plaja, mi-am dorit sa ma bucur 100% de fiecare moment petrecut in Miami.

Am ajuns in Miami cu autocarul de noapte dupa un drum de 4 ore si jumatate. M-am gandit ca nu are sens sa ne mai luam jumatate de noapte de cazare si ca vom sta cu bagajele pe plaja pana rasare soarele. Smart ass girl, stiu! :))

Ce era ciudat insa, nu era tipenie de om pe strada nici in Downtown Miami, nici in Miami Beach, unde am si stat, de altfel, si nu era o idee buna ca doua turiste sa hoinareasca pe strazi de nebune, asa ca cei de la cazare ne-au oferit un apartament sa ne odihnim cateva ore.

Miami a fost plin de surprize. Ploaie, vant, soare, caldura, cazare ieftina, oameni misto. E locul in care as putea sa ma mut de maine, cu multe variante de petrecut timpul liber. Intr-una din zile am plecat in excursie in Key West, cel mai vestic punct din Florida, un loc pitoresc, pe care l-am asemanat cu Isla Mujeres din Mexic. Va las mai jos sa urmariti vlogul meu din Miami, unde v-am povestit cateva lucruri despre oameni, stilul lor de viata, costuri si altele.