Sandra Georgescu's Blog

Filme din 2017 pe care nu le voi rata la cinema

La fiecare final de an imi place sa-mi fac lista filmelor din anul urmator si sa mi le notez undeva, ca sa nu pierd vreo premiera. 2016 a fost plin de filme bune, de toate genurile, asa ca si anul asta vom avea ce vedea in cinematografe.

Iata lista cu filme din 2017 pe care nu vreau sa le ratez in cinema:

1. Logan – 3 martie 2017

Este un film care nu cred ca mai are nevoie de vreo descriere. Ladies and gentlemen, Wolverine! Soundtrack-ul este perfect ales!

2. Spider-Man: Homecoming – 7 iulie 2017

Cred ca dupa Civi War nu sunt singura nerabdatoare sa-l vad pe Tom Holland, in toata splendoarea, in filmul Marvel dedicat personajului lui. Cine e cu mine? πŸ™‚

3. Thor: Ragnarok – octombrie 2017

Ca tot am inceput cu universul Marvel, pe lista de anul asta e si cel de-al treilea film al lui Thor. Nu avem inca trailer oficial, insa va dau de stire cum apare!

4. Gifted – aprilie 2017

Un film despre o fetita geniu, surprinsa in lupta pentru custodie dintre unchiul ei (Chris Evans) si bunica ei (Lindsay Duncan). Abia astept sa-l revad pe al nostru Captain America intr-o poveste reala, in pielea unui personaj uman!

5. Alien: Covenant – 19 mai 2017

Recunosc ca astept filmul asta din 2012, imediat dupa ce am vazut Prometheus, mai ales ca finalul mi-a lasat loc de o multime de intrebari. Nu stiu inca unde sa incadrez ultimul film din seria Alien, insa va invit si pe voi sa-l puneti pe lista!

6 – Despicable Me 3 – iunie 2017

Nu putea sa nu lipseasca macar o comedie din lista, asa ca abia astept sa vad Despicable Me 3. Pentru ca al doilea film mi-a placut mai mult decat primul, de la al treilea am asteptari mari.

7. World War Z 2 – iunie 2017

Pe sistemul, social media a disparut, ce poate veni dupa apocalipsa. N-a aparut inca trailer oficial, dar va tin la curent!

8. Pitch Perfect 3 – la finalul anului

Nu avem inca trailer, nu avem nici data confirmata, insa stim ca la finalul anului vom canta si vom dansa cu niste gagici de facultate. πŸ™‚

Voi tine updatat articolul si as aprecia daca mi-ati trimite si voi propunerile voastre de filme pentru anul asta. Ce va doriti sa vedeti la cinema?

Categories: Filme

Colectiile de Primavara-Vara PANDORA Romania » « Am descoperit cel mai misto magazin de carti – Books Express

3 Comments

  1. Numai bine in vara o sa am ocazia sa le vad la cinema. Un alt film bun ce il astept in 2017 Fast and Furios 8, probabil nu e pe placul tau de nu l-ai mentionat!

  2. Din list ta, aΘ™tept Despicable me 3 πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Copyright © 2018 Sandra Georgescu's Blog

Theme by Anders NorenUp ↑