Dragii mei, asa cum am promis, azi am lansat concursul pe pagina mea de Facebook – Sandra G’s Makeup! O sa fie un GIVEAWAY cu produse de machiaj, unele dintre preferatele mele. Concursul se desfasoara intre 20 si 28 aprilie, ora 14:00.

Pentru a participa la concurs, trebuie sa indepliniti urmatoarele conditii:
– sa dai Like paginii Sandra G’s Makeup;
– sa imi lasi un comentariu la aceasta postare in care sa-mi spui sau sa-mi arati intr-o fotografie ce tip de machiaj preferi (pot fi chiar fotografii cu machiaje realizate de tine);
– sa ai peste 18 ani si sa locuiesti pe teritoriul Romaniei;
– sa fii pasionat/a de machiaj;

Daca va place concursul si daca vreti sa afle si prietenii vostri despre el, va invit sa dati Share postarii in care anunt concursul!

Premiul consta intr-un set de produse de machiaj, care contine:
– paleta de farduri mate Bricks de la Melkior – cosmetice profesionale
– mascara Maybelline Romania The Falsies PushUp Angel
– un creion de buze in nuanta Nude, tot de la Melkior
– un blush Bourjois Romania in nuanta Rose Ambre

Castigatorul/castigatoarea va fi ales vineri, 28 aprilie, ora 16:00, prin random.org, urmand ca in urmatoarele zile sa imi trimita datele de contact printr-un mesaj privat. Vor intra in concurs doar persoanele care indeplinesc conditiile de mai sus. Dupa inscriere veti primi un reply la comentariu cu un numar de intrare in concurs.

Succes si nu uitati: Spread the Beauty!

*Mentionez ca acest concurs nu este sponsorizat de niciun brand dintre cele de mai sus, este un cadou din partea mea pentru fanii paginii mele de makeup artist!

#Concurs #Giveaway #Makeup