Dragii mei, sa aveti o primavara minunata! Nu puteam sarbatori ziua de Martisor decat cu un articol despre noua colectie de Ziua Mamei lansata de PANDORA!

Colectia asta e atat de frumoasa! Sunt sigura ca veti gasi inspiratia in alegerea cadoului perfect prin intermediul bijuteriilor unice si atemporale, asemeni amintirilor pe care le impartasesti cu mama ta.

COLECTIA PANDORA DE ZIUA MAMEI cuprinde motive clasice reinterpretate si bijuterii finisate manual, atent mestesugite, realizate din argint 925. Cu ocazia sarbatorilor inceputului de primavara – Martisorul si Ziua Mamei –, te vei simti mandra sa daruiesti aceste bijuterii femeilor dragi din viata ta, care le vor pretui mereu. In noua colectie, stilul vintage este combinat cu farmecul contemporan si materiale de cea mai inalta calitate, in designuri inovatoare si rafinate marca inconfundabila PANDORA, care reflecta stralucirea si stilul fiecarei femei, permitandu-i sa exprime intregii lumi ce crede si ce simte.

Colectia o puteti vedea aici. Sa aveti spor si inspiratie la marcat momente dragi alaturi de mamele voastre! <3

Si pentru ca tot e perioada in care suntem rasfatate, PANDORA Romania a lansat un concurs simpatic pe pagina de Facebook.

“Pana pe 12 martie, te provocam sa iti petreci ziua cu mama / copilul tau si sa ne arati in imagini cum sarbatoresti legatura unica dintre voi facand impreuna ceva extraordinar, neconventional.
Mentioneaza ce bijuterie PANDORA din Colectia Ziua Mamei 2017 reprezinta cel mai bine relatia voastra. Incarca fotografia intr-un comentariu la aceasta postare si nu uita sa etichetezi mama/copilul! Foloseste hashtag-urile#DOCelebrate #DOMothersDay. “

Gasiti regulamentul complet aici. Succes!

Va pup,

Sandra