Ah, ce dor mi-era sa mai scriu despre bijuteriile mele preferate! Si vin cu o super veste, asteptata de multe dintre noi. Colectia Disney PANDORA este de acum in magazinele din Romaniaaaaa! <3

Noile bijuterii impresionante, inspirate de Mickey Mouse, Minnie Mouse si alte personaje emblematice din universul Disney, aduc la viata o lume a magiei, incurajandu-le pe femei sa-si implineasca visurile.

Eu am avut ocazia sa le vad in premiera, la evenimentul de lansare de saptamana trecuta, de la Atelier Florens, locul ala misto din Bucuresti, cu multe flori si plante ornamentale, intr-o atmosfera care m-a dus cu gandul la copilarie si la desenele animate Disney.

Colectia Disney aduce noi elemente miniaturale pentru Medalioanele Plutitoare PANDORA care – alaturi de alte colectii Petite Memories – sunt acum disponibile pentru a fi achizitionate separat. Astfel, poti da frâu liber imaginatiei, asortându-le pentru a-ti reflecta stilul. Elementele miniaturale Disney din argint 925 – Portret stralucitor Mickey, Portret stralucitor Minnie si Sarutul lui Mickey & Mini – adauga un strop de magie tinutelor de fiecare zi, fiind impodobite cu cristale negre, pietre de zirconiu cubic transparent si rosu, precum si cu email rosu si negru aplicat manual.

O alta noutate in acest sezon o reprezinta si Medalionul Plutitor Stralucitor PANDORA, realizat din argint 925, cu sticla din cristal safir si rama impodobita cu zirconiu cubic stralucitor, cu lant ajustabil. Raspândeste aceasta conexiune magica de la gât la incheietura mâinii, adaugând pe bratara alte simboluri, precum talismanele Portret al lui Mickey si Portret al lui Minnie.

Noile bijuterii incântatoare PANDORA Disney au un design inovator si sunt atent create de maestri bijutieri, folosind materiale de cea mai inalta calitate, obtinute din surse etice. Ele pot fi combinate cu alte bijuterii PANDORA pentru a exprima sentimente minunate si povesti captivante prin styling-uri deosebite.

#DOMagic #DOPANDORA #DOSeeTheMagic

Descopera intreaga colectie in magazinele PANDORA si pe www.pandora.net.